Hírek

2024. február 26.
Pályázat – Kispetri

A Kalotaszegi Református Egyházmegyébe kebelezett Kispetri Református Egyházközség pályázatot hirdet a lelkészi állás betöltésére.

Elolvasom
2023. június 23.
Pályázat – Marosvécs

A Görgényi Református Egyházmegyébe kebelezett Marosvécsi Református Egyházközség presbitériuma pályázatot hirdet a lelkészi állás betöltésére.

Elolvasom
2023. június 21.
Pályázat – Fogaras

A Brassói Református Egyházmegyébe kebelezett Fogarasi Református Egyházközség presbitériuma pályázatot hirdet a lelkészi állás betöltésére.

Elolvasom
2023. április 22.
Pályázat – Küsmöd

A Székelyudvarhelyi Református Egyházmegyébe kebelezett Küsmödi Református Egyházközség presbitériuma pályázatot hirdet a lelkészi állás betöltésére.

Elolvasom
2023. március 16.
Pályázat – Kalotadámos-Jákótelke

A Kalotaszegi Református Egyházmegyébe kebelezett Kalotadámos-Jákótelke Református Egyházközség pályázatot hirdet a lelkészi állás betöltésére.

Elolvasom
2023. február 17.
Pályázat – Tancs

A Tancsi Református Egyházközség presbitériuma pályázatot hirdet a lelkészi állás betöltésére.

Elolvasom
2022. december 16.
Pályázat – Oláhdellő

A Marosi Református Egyházmegyébe kebelezett Oláhdellői Református Egyházközség presbitériuma pályázatot hirdet a lelkészi állás betöltésére.

Elolvasom
2022. december 15.
Pályázat – Szentmargita

A Dési Református Egyházmegyébe kebelezett Szentmargitai Református Egyházközség presbitériuma pályázatot hirdet a lelkészi állás betöltésére.

Elolvasom
2022. december 15.
Pályázat – Csomakőrös

A Kézdi-Orbai Református Egyházmegyébe kebelezett Csomakőrösi Református Egyházközség presbitériuma pályázatot hirdet a lelkészi állás betöltésére

Elolvasom
2022. szeptember 20.
Pályázat – Disznajó

A Görgényi Református Egyházmegyébe kebelezett Disznajói Református Egyházközség presbitériuma pályázatot hirdet a lelkészi állás betöltésére.

Elolvasom
2022. szeptember 18.
Pályázat – Kolozsvár-Felsővárosi Református Egyházközség vallástanári állása

A Kolozsvár-Felsővárosi Református Egyházközség presbitériuma pályázatot hirdet vallástanári állás betöltésére.

Elolvasom
2022. szeptember 16.
Pályázat – Lőrincfalva

A Marosi Református Egyházmegyébe kebelezett Lőrincfalva Református Egyházközség presbitériuma pályázatot hirdet a lelkészi állás betöltésére.

Elolvasom