Mákófalva – Barátság háza

A Mákófalvi Református Egyházközség “Barátság Háza” nevet viselő központját 2000 után építettük fel.

A központi fűtéssel ellátott 200 négyzetméteres épület felszerelt konyhával, 2 mosdóval, öt vendégszobával, kalotaszegi hagyományos népi cifra szobával van ellátva.

Az ebédlőnek, konferenciateremnek, találkozóknak alkalmas nagy terem és a tetőtéri társalgó egy időben is használható. A 28-30 személy kényelmes elszállásolására alkalmas fűthető szobák, az ízlésesen berendezett mákófalvi hagyományos népi cifra szoba már több csoportot is vendégül látott.

A csendes, jó levegőjű, tiszta környezetben található gyülekezeti központ alkalmas képzések, konferenciák, csendes napok, találkozók, táborok, közösségi és családos kirándulások, vagy egyéb alkalmak szervezésére. A ház vendégei lehetnek önellátók, de igény szerint, előzetes egyeztetés után, biztosítunk reggelit, félpanziós vagy teljes ellátást.

A szálláshely felszerelt konyhával, férfi-női mosdóval, tűzhellyel, hűtőszekrénnyel, társalgóval, könyvtárral, ebédlővel, konferenciateremmel, parkolóval, kerttel, kemping lehetőséggel, a falusi turizmus nyújtotta barátságos lehetőségekkel várja vendégeit.

A környéken élelmiszerbolt, erdő, vízpart, természetjárásra alkalmas helyek, a 28 kilométerre fekvő Kolozsváron pedig bármely más szolgáltatás megtalálható.

Elérhetőség: Babos-Barabás Berta lelkipásztor

0264-284142
0745-768105