XI. Országos IKE Sportnapok

Április 14- 16. között, kézdivásárhelyi helyszínnel szervezik meg a 11. Országos IKE Sportnapokat. Az Erdélyi IKE a rendezvényt közösen szervezi a Kézdivásárhelyi Polgármesteri Hivatallal. 

XI. Országos IKE Sportnapok

Az előző évekhez hasonlóan, a szállás a kézdivásárhelyi sportcsarnok melletti sportszállóban lesz. E szálló befogadóképessége miatt a résztvevők létszáma korlátozott. Jelentkezési sorrendben telnek be a helyek. Jelentkezni 2013. március 31-ig lehet a sportnapok@ike.ro villámposta címen. A jelentkezéshez mellékeljenek egy résztvevői listát, amelyben azt is feltüntetik, hogy ki milyen sportágban szeretne részt venni, továbbá lelkészi  ajánlólevélre és orvosi papírra van szükség, amelyből kiderül, hogy az illető egészséges és sportolhat. A Sportnapok részvételi díja 120 lej/fő, amelyet a helyszínen kell befizetni.

Több sportágban is kipróbálhatják magukat a fiatalok: 
 asztalitenisz, tollaslabda, minifoci, lábtenisz, röplabda, kosárlabda, kézilabda, szaladás, sakk, korongdobálás, ügyességi csapatversenyek. Ezen kívül lesz ismerkedés, közös éneklés, áhítat, ifjúsági istentisztelet.