VIII. Színjátszó Találkozó a Marosvásárhelyi Szabadi Úti Egyházközségben

VIII. Színjátszó Találkozó a Marosvásárhelyi Szabadi Úti Egyházközségben15-30 perces kötetlen témájú és műfajú színdarabokkal lehet jelentkezni a nyolcadik alkalommal megszervezett Színjátszó Találkozóra, amelyre a Marosvásárhelyi Szabadi Úti Egyházközségben kerül sor 2013 november 16-án.

A színjátszó találkozó egy sokszínű, mozgékony program, amely a különböző gyülekezetekből (Marosvásárhely és vonzáskörzete – Maros, Maros-Mezőség, Küküllő, Görgényi Egyházmegyék, de nem csak ) érkező református fiatalok találkozását teszi lehetővé. A csoportok egy kötetlen témájú és műfajú, 15-30 perces színdarabon keresztül dicsőítik Istent, ezáltal igyekeznek meg és felmutatni szeretetüket, ügyességüket, fiatalságukat, kreativitásukat. A színdarab kiválasztásánál és bemutatásánál a csoport tartsa szem előtt azt, hogy a találkozó által Isten dicsőségét kívánjuk szolgálni. Hogy a program minél érdekesebb legyen és mindenki a lehető legkomolyabban jelenítse meg a darabot, egy 3-4 tagú zsűri pontozza a produkciókat, jó tanácsokkal látja el a csoportokat, és díjazza a legjobbnak ítélt „színészt” és „színésznőt”, valamint a három művészileg legszínvonalasabb előadást.

A messziről érkező csoportoknak a szervezők igyekeznek besegíteni az utazási költségek hordozásába. A majdnem egész napos alkalom alatt nem feledkeznek meg a testi eledelről sem. A résztvevőknek ebédet szolgálnak fel. Mindezt a Szabadi úti Egyházközség és az IKE segítségével. A csoportokat arra kérik, hogy közöljé a részt venni szándékozók létszámát szeptember 29-ig, és nevezzenek ki egy kapcsolattartó személyt (szervezési kérdések megbeszélése, részletek pontosítása).

 

Helyszín: Marosvásárhely IV. Szabadi úti Református Egyházközség – Gyülekezeti Központ

Időpont: 2013. nov. 16., szombat, de. 9 óra

Részvételi díj: egy szekérderék mosoly és jókedv

Fotó: Népújság