Munkatársakat képzett a Küküllői IKE

Munkatársképző tábort tartottuk szeptember 3–5. között Parajdon, az Urbán Andor Konferenciaközpontban, amelyen 42 fiatal vett részt egyházmegyénkből.

Munkatársakat képzett a Küküllői IKE

Hálatelt szívvel mondhatjuk el, hogy zökkenőmentesen és élménydúsan telt el ez a pár nap, amelybe belefért „minden is”: ismerkedő és bizalomjátékok, éjjeli csoportmunka, dézsázás, tábortűz, wellness, reggeli torna és tánc, a Sófár zenekar dicsőítő estje, Imreh Jenő mezőkölpényi lelkipásztor mélyenszántó előadása, Szabó István János ifjúsági előadó kezdő- és éjféli, illetve Földvári Deborah teológus táborzáró áhítata, és sok-sok mosoly meg ölelés. Új munkatársaink ötletgazdagon, új barátokkal és feltöltődve indulhattak haza, készülhettek fel az iskolakezdésre.

Munkatársakat képzett a Küküllői IKE

Köszönet a segítő kezeknek és csapattársainknak, az elnökségi tagoknak (Varga Anna elnök, Prázsmári Krisztina pénztáros, Fekete Tamás titkár), hogy együtt dolgozhattunk első nagyobb eseményünk megszervezésén. Adja az Úr, hogy ez a tábor a résztvevők hitbeli növekedését és Isten országának építését szolgálja!

Koncz Karola, a Küküllői IKE alelnöke