Második alkalommal szerveztek adventi kórustalálkozót Nyomáton

Advent első vasárnapján, 2023. december 3-án délután több mint hetvenen vettek részt a nyomáti gyülekezet által szervezett második Adventi kórustalálkozón. Az eseményen a Mt 25,5-8 alapján Szabó Gergely nyárádszentbenedeki református lelkipásztor hirdette Isten igéjét.

A találkozón elsőként a Nyárádszentbenedeki Református Egyházközség Kórusa szólaltatta meg dalait, majd a backamadarasi Harmónia Kórus örvendeztette énekével a jelenlevőket. Nagy Norbert-Levente helyi lelkipásztor megköszönte a kórusoknak, hogy a ,,hosszúhétvége” ellenére is összegyűltek, és szolgálatukkal közösen indíthatták az adventi időszakot, reményét kifejezve, hogy sikerült lelki lámpásaikat egy kicsit megtölteni az adventi időszakra – utalt vissza a szolgáló lelkész igehirdetésére. Ugyanakkor köszönetét fejezte ki a nyomátiaknak, hogy idén is minden tőlük telhetőt megtettek azért, hogy a találkozót megszervezhessék.

A templomi részt követően az esemény kötetlenebb keretek között szeretetvendégséggel folytatódott a helyi kultúrotthonban, ahol a nyomáti asszonyok finomabbnál finomabb süteményeiből lehetett falatozni.