Játékdélután a kézdivásárhelyi református imateremben

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.” (George Bernard Shaw)

E mondat igazságát figyelembe véve november 7-én, szerdán első alkalommal került sor társasjátékozással egybekötött teadélutánra Kézdivásárhelyen, amelyet elsősorban gyülekezetünk nyugdíjas tagjai számára szerveztünk meg. 

A közel húsz résztvevőt Ruszka Sándor lelkipásztor köszöntötte a 104. zsoltárral, amelynek sorai arról beszéltek, hogy Isten is kedvét leli a játékban. Ezt követően a legutóbbi játékélményünket osztottuk meg egymással, majd az érdekesebbnél érdekesebb játékok bemutatása következett. Az est további részében pedig ki-ki kedve szerint próbálhatta ki a különféle stílusú társasjátékokat. Öröm volt látni, hogy – bár jónéhányan nagyon régen ültek le játszani, mégis – önfeledten tudtak bekapcsolódni a közös tevékenységekbe.

Játékdélután a kézdivásárhelyi református imateremben

Ezúton is szeretnénk kifejezni köszönetünket Szabó Katalin tanítónőnek, aki a Step by Step Egyesületet képviselve koordinálta az estet.  

Továbbá hálásak vagyunk a Wegener Pro Sanitate Alapítvány vezetőségének, Bakk Vitális Mária Kinga igazgatónőnek és Sárkány Hannának, akik a társasjátékokat biztosították számunkra.

A következő játékdélutánt december 12-én tartjuk, melyre minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

 

Kocsis Virág