Harmadik vezetőképzőjét tartotta az IKE Szövetség

IKE Vezetőképző 3.0

Helyszín: Urbán Andor Konferencia Központ

 

… ismerkedés, tanulás, tapasztalatmegosztás, segítség, agytágítás, szórakozás, dézsázás, egy kis álmatlanság, meg sok-sok élmény, amivel a hosszú hétvége alatt gazdagodtam…

Már több mint három hónapja vártam ezt a képzést, mégis mikor eljött a nap, furcsa és vegyes érzelmek kezdtek keveredni bennem. Vajon milyen lesz? – tettem fel a kérdést magamnak, félelemmel és izgatottsággal tele. Megérkezésünk pillanatát követően viszont megszűnt bennem minden félelem, és éreztem, hogy egy nagyszerű társasággal fogom tölteni a hétvégémet.

A résztvevők és a szervezők is nyitottak voltak minden kérdésre, és szívesen segítettek, amiben csak tudtak. Nem mellékes az a sok új információ sem, amivel gazdagodtunk, s azt hiszem, itt most beszélhetek minden résztvevő nevében. A képzés folyamán rengeteg témáról volt szó: célok, struktúra, csoportmunka, szereptisztázás, kommunikáció, motiváltság, együttműködés, milyen egy vezető személyisége,  feladata, és még sorolhatnám…

Harmadik vezetőképzőjét tartotta az IKE Szövetség

A sűrű program ellenére akadt idő a játékra is, amely fellendítette a néha lankadó kedvet. Persze voltak nehéz pillanataink is, de a dézsázás minden negatív élményt elfeledtetett. Egyik programpontként közösen ötleteltünk és ötletbörzéztünk, egy másik alkalommal pedig SWOT analízist készítettünk, amely nagyban rávilágított az egyházmegyénkben lévő lehetőségekre, hibáinkra, erősségeinkre, veszélyekre.

A képzés egyik zárómomentumaként részt vettünk a parajdi református gyülekezet keresztelővel egybekötött istentiszteletén, végül pedig elbúcsúztunk egymástól.

Harmadik vezetőképzőjét tartotta az IKE Szövetség

Összesítve, nagyon jól telt ez a hosszú hétvége, lelkileg és szellemileg is feltöltődtem, és várom a folytatását. A képzőkről és a szervezőkről pedig csak annyit, hogy kreatívak, felkészültek és nagyon ügyesek voltak. A szállás és az ételek is felülmúlták az elvárásomat, szóval mindenért együttvéve szeretnék köszönetet mondani.

 

Szép Réka Renáta