Felhívás – Gyűjtés Bíró István családja számára

Gyűjtést indít az autóbalesetben elhunyt Bíró István lelkipásztor családja számára az Erdélyi Református Lelkészértekezleti Szövetség (ERLÉSZ). A Madéfalvi Református Missziói Egyházközség lelkipásztora április 10-én reggel tért vissza Teremtő Urához, miután április 9-én Szentegyháza közelében autóbalesetet szenvedtek. Az ERLÉSZ elnökségének felhívását változtatások nélkül adjuk közre: 

„Még ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól, mert te velem vagy; a te veszsződ és botod, azok vigasztalnak engem.” Zsolt. 23, 4.

 

Mindannyiunkat megdöbbentett Bíró István madéfalvi szolgatársunk halálhíre. Feltámadás ünnepe után pár nappal történnek ezek az események. Márpedig, ha Krisztus feltámadott, akkor, ha “fájdalmakon keresztül is, de a reménység felé vezet az út”. Ezért fordulunk a mi vigasztaló Istenünkhöz, Ő adjon vigasztalást a megpróbáltatás idején!

Jelen helyzetben szeretnénk támogatásunkról biztosítani a hátramaradottakat. Az adakozást először belső lelkészi körben hirdettük meg, de mivel több helyről is megkerestek, hogy mások is csatlakozni szeretnének, így megnyitjuk a lehetőséget mindenki számára.

Bíró István özvegye, a három árván maradt kisgyerek és a születendő baba megsegítésére adományokat gyűjtünk, amelyeket az alábbi számlaszámra lehet eljuttatni:

FUNDAȚIA RORLESZ

Cluj-Napoca, str. I.C.Brătianu, nr. 51-53

CIF: 7762500

IBAN: RO37 RNCB 0106 0266 0127 0001 (erre forintban is lehet utalni)

BCR Cluj

Euros számlaszám: RO80 RNCB 0106 0266 0127 0003

Magyarázatnak ezt lehet írni: Donatie pt familia lui Biro Istvan

 

 

Az ERLÉSZ (Erdélyi Református Lelkészértekezleti Szövetség) elnöksége