Cserefalvi Lánytábor július 15-21. között

Cserefalvi Lánytábor július 15-21. között

A Hilfswerk der Evangelischen Kirche Schweiz idén is támogatja a Cserefalvi Lánytábor megszervezését, amelyet 2013. július 15-21. között szerveznek meg. 

Délelőttönként, szakemberek ( pszichológusok, lelkipásztorok, orvosok) önismereti, hitmélyítő, tanácsadó, ismeretterjesztő programmal gazdagítják a fiatalokat.

Délutánonként, pihenés, szórakozás: barkács-műhelyek, zeneterápia, divat, díszítések, főzés, filmnézés, játékok, séta.

Egy teljes nap kirándulás lesz a programban. 

A tábor célja :  keresztyén értékek átadása, hitben való növekedés , közösségépítés. Segíteni a fiatalokat ,hogy megtalálják identitásukat, helyüket a családban, gyülekezetben, társadalomban. Fontos, hogy a keresztyén értékrend legyen irányadó az életükben, mert ezekből a lányokból lesznek a családot összetartó feleségek, gyermekeket nevelő édesanyák, gyülekezeteink építő munkásai. 

Témák: Énkép, önértékelés, önbecsülés

             Egészséges kommunikáció

             A szenvedés kérdése az életünkben

             Kissebbségben vagy többségben élni, itthon-e,vagy idegenben.?

             A közösség szerepe az életünkben 

A reggeli áhítatok, Biblia tanulmányozás, imaközösségek áldott alkalmai lesznek a hitben való erősödésnek és a közösség épülésének.

Részvételi díj: 50 lej / fő egész hétre. Ebben benne van a panziós szállás, ellátás, képzés, foglalkozás, szórakoztatás.          

 

Bejelentkezési határidő: 2013. július 10. Feliratkozni a 0744-843511, 0265-333300 telefonszámokon június 30-ig, vagy a csoos@lorinfo.ro, noemi.soos53@gmail.com  e-mail címeken lehet, július 10-ig. A résztvevőket bejelentkezési sorrendben fogadják.

Szeretettel várják gyülekezetekből, családokból a 16-22 év közötti lányok jelentkezését!