XIV. Várom az Urat – harmadik állomás – Ördöngösfüzes

Kis falu, kis kultúrotthon. Ez a helyszín adott otthont a harmadik Várom az Urat zenefesztiválnak Ördöngösfüzesen december 13-án. A nézőtér pillanatok alatt megtelt emberrel, a kicsi gyerekektől kezdve az adventre hangolódni kívánó felnőttekig.

XIV. Várom az Urat - harmadik állomás - Ördöngösfüzes

A műsort a Pont együttes nyitotta, majd Barta István dési beosztott lelkész tartott áhítatot az egybegyűlteknek. Bár a kultúrotthon kissé hűvösnek bizonyult, mindenki kitartóan és lelkesedéssel hallgatta a szolgáló együtteseket és lelkészt. A szünet alatt meleg tea, kávé és szendvics volt felkínálva. Az IKE kávéház itt is forró csoki illatot varázsolt, és a vásártéren kézműves termékek megvásárlására nyílt lehetőség. Miután mindenki felmelegedett, az After5 együttes lépett színpadra. A délután alatt több mint száz fiatal és idős döntött úgy, hogy ebben a közösségben mélyül el az adventi várakozás szépségében és nehézségében.

XIV. Várom az Urat - harmadik állomás - Ördöngösfüzes

A koncertek végeztével az Erdélyi IKE programkoordinátora, Tussay Szilárd átadta az emléklapokat az együtteseknek, akik szolgálatukkal szebbé tették ezt az időszakot és köszönetet mondott a helyi szervezőknek, akik nélkül nem jöhetett volna létre ez az esemény.

További kellemes hangolódást, áldott adventet kívánunk mindenkinek, és várunk december 20-án, Sepsiszentgyörgyön a negyedik Várom az Urat zenefesztiválra.

 

Kiss Anna

önkéntes