Tisztújító IKE KÖzgyűlés


Tisztújító IKE KÖzgyűlés

2014. október 4-én de. 11 órai kezdettel kerül sor az Erdélyi IKE Tisztújító Közgyűlésére. Ennek helyszíne az IKE Klubhelyiség, (Cím: Kolozsvár, Bocskai tér (Avram Iancu tér) 15. szám).

A jelenlegi IKE tisztségviselők megbízatása a 2014-es évre lejár.

A jelöléseket 2014. augusztus 28-ig, kérjük eljuttatni a kolozsvári IKE titkárságra: e-mailen, faxon, postán. 

A jelölésnek tartalmaznia kell:

–          a jelölő nevét és elérhetőségeit (KI JELÖLI)

–          rövid indoklást, hogy miért tartja alkalmasnak a jelölt személyt a tisztség betöltésére (ajánló levél)

–          a jelölt nevét (AKIT JELÖLNEK) és elérhetőségeit

–          a jelölt önéletrajzát és motivációs levelét

 

Jelölések menete: Javasoljuk, hogy a csoportok és más közgyűlési tagok egyeztessenek saját csoportjaikban a jelölt(ek) személyét illetően, hogy kiket javasolnak egy-egy tisztség betöltésére.  A jelölés előtt szükséges a jelölteket megkérdezni/felkérni, hogy vállalják(-e) a jelölést.

 

Ezután kell összeállítani a jelöléseket, amit a jelölőnek kell eljuttatnia a Kolozsvári IKE irodára.

A beérkező jelöléseket az IKE titkárság összesíti, és a jelöltek nevét kiküldi a tagcsoportoknak és közgyűlési tagoknak, augusztus 29-én.

 

A tisztújító közgyűlésen részt vesznek a jelöltek is; bemutatkoznak és ismertetik jövőbeli terveiket a közgyűlés tagjai előtt. Ezután következnek a választások. Mellékelve csatoljuk az IKE alapszabályzatának, tisztségviselők választására és feladataira vonatkozó részeit, kérjük figyelmesen elolvasni.

Emlékeztetni szeretnénk az IKE tagcsoportokat, hogy csak azok a csoportok rendelkeznek szavazati joggal a közgyűlésen, akik IKE tagságdíjukat a 2014-es évre kifizették! Továbbá az Erdélyi Református Egyházkerülettel folytatott egyeztetések és az Erdélyi Református Egyházkerület Közgyűlésén született döntés következtében az IKE átalakul, mint az Egyházkerület ifjúsági szövetsége, ezért ez lesz az utolsó ilyen formában való találkozás, ami a Közgyűlés összetételét illeti.


1.melleklet.pdf

Egyházmegyéknek.pdf

Meghivo_IKE_KGy_tagcsoportok.pdf