Angoltanulás vidáman és játékosan!

2014. július 6—12. között zajlott immár ötödik alkalommal az Ifjúsági Keresztyén Egyesület Angol gyerektábora, Algyógyon, az IKE táborhelyén. A korábbi évek szokásához igazodva, idén is észak-írországi, angol anyanyelvű önkéntesek, az Írországi Presbiteriánus Egyház által válogatott angol anyanyelvű fiatalok vezették az áhítatokat és az angol nyelvórákat. Nyolc angol anyanyelvű önkéntes, két fordító és Veres Csaba és Ilona táborvezetők, ötletgazdák együtt éreztük Isten gazdag áldását, hiszen láthattuk, tapasztalhattuk, ahogyan az összeszedett munkának köszönhetően a gyerekek angol nyelvhasználata a napok múltával egyre magabiztosabb lett, s egyre inkább érdeklődést mutattak Isten iránt is.

Angoltanulás vidáman és játékosan!

Igyekeztünk olyan programot összeállítani, mely során a gyerekek nem csak tanórák alkalmával találkoztak az angol nyelvvel, hanem az önkéntesek által vezetett áhítatok, kézműves-foglalkozások, sporttevékenységek, étkezések, úszás során is, hogy így még inkább rámutassunk: az angol nyelvet nem csak tanórákon fontos használni, hanem a mindennapi életben is.

Angoltanulás vidáman és játékosan!

Bízunk abban, hogy a gyerekek angol nyelvtudásban gyarapodva, Istenismeretben, hitben gazdagodva térhettek vissza családjaikhoz, s majd szeptemberben az iskolapadokba.

 Angoltanulás vidáman és játékosan!

Szabó Pál Péter

IKE önkéntes

III. éves teológiai hallgató