Sárospatakon ülésezik a Doktorok Kollégiuma

Meghívó

 

 

A Magyarországi Református Egyház tudományos testülete a Doktorok Kollégiuma, 2014. július 13-15. (vasárnap-kedd) között tartja plenáris ülését, közgyűlését és szekció üléseit a Sárospataki Református Teológiai Akadémián. Erre az alkalomra, tisztelettel hívjuk a Doktorok Kollégiuma közgyűlésének alkotó tagjait, valamint azokat, akik a Doktorok Kollégiuma szekcióelnökeinek javaslatára előadói, résztvevői az üléseknek.

A jelentkezés elektronikus úton történik. Kérjük, hogy az alábbi linket megnyitva, szíveskedjenek kitölteni az elektronikus jelentkezési lapot és a lap alján található KÜLDÉS gombra kattintva visszaküldeni legkésőbb 2014. július 4-ig

https://docs.google.com/forms/d/1tjVEBoIezLphYVezf3lj0z_fhf99knneU3lr0YKR8Sc/viewform

A Doktorok Kollégiuma üléseinek tervezett programjáról bővebben a honlapunkon lehet tájékozódni:

http://dc.reformatus.hu/

Változik a regisztrációs díj befizetésének módja is. A csekkes befizetés helyett ettől az évtől kezdődően a helyszínen készpénzzel vagy átutalással történik majd a díj befizetése. A személyenként 5000,-Ft-os díjat átutalással a Magyarországi Református Egyház központi számlájára kérjük átutalni: CIB Bank – Számlaszám: 11100104-19024048-36000001. A közlemény rovatban kérjük mindenképpen feltüntetni: DC/…….. Szekció/Személynév. A regisztrációs díjnak a befizetése fontos és elengedhetetlen a tagság fenntartása tekintetében. 

Sárospatakon a Református Kollégium központi épületében működik majd a regisztráció. Parkolást csak korlátozott számban tudunk biztosítani. Az étkezésekre a Kollégium tápintézetében, a Mudrányban kerül majd sor. A szállást az Erdélyi és az Angol Internátus kollégiumokban tudjuk megoldani. A kollégiumi elhelyezésről a regisztráció során adunk felvilágosítást. 

 

 

Testvéri köszöntéssel:

 

 

 

Dr. Fekete Károly s.k.                                                                              Dr. Bölcskei Gusztáv s.k.                       

          alelnök                                                                                                     elnök  

 

                                                     Dr. Ferencz Árpád s.k.

                                                            főtitkár