Keskenyutas Ifjúsági Nap Ikafalván

A 140. számú Jánosy Zoltán cserkészcsapat cserkészei kitakarított faluval várták a Keskenyutas Ifjúsági Nap Ikafalván rendezvényre érkezőket. Az esemény április 5-én 10 órakor vette kezdetét, amikor a falu lelkipásztora, Bardócz Csaba egy fiatalos, poénokkal alátámasztott előadást tartott a Csernátonból, Egerpatakról, Eresztevényből, Maksáról, Sepsibesenyőről, Szörcséről, Zaboláról, érkezett és a helybeli, ikafalvi fiatalok számára. Az előadás témája a férfi és nő közötti párkapcsolat volt, viccesebb címén, hogyan csajozzunk, pasizzunk szakszerűen. 

Keskenyutas Ifjúsági Nap Ikafalván

A mintegy hatvan összegyűlt fiatal érdeklődéssel hallgatta, hogy a házasság és együtt járás mellett egy harmadik az úgynevezett laza kapcsolati forma is létezik, aminek a célja az ismerkedés. Az előadást követő szünetben egy játék következett, aminek természetszerűen az ismerkedés volt a célja. 

A nap hátralevő részében a csocsó bajnokság következett. Huszonnyolc fiatal nevezett be a bajnokságra, aminek az első helyezettje végül Pánczél Zenkő, és Szász Balázs lett, akik az oklevél mellett egy Messi, illetve egy Ronaldino mezzel térhettek haza. A második helyezett Pál Emőke és Rémán Alpár, míg a harmadikok Kiss Kata és Bartos Attila lettek.

Az eredményhirdetés után a mintegy hatórányi együttlét, szórakozás, ismeretgyarapítás, szendvicsezés, ismerkedés, játék és csoportképkészítés után mindenki haza indult. Köszönjük az Úristen kegyelmét, hogy újra összegyűlhettünk, újra közelebb kerülhettünk egy kicsit Hozzá és ezáltal egymáshoz.

 

Az Ikafalvi Református Egyházközség Sajtószolgálata