Újratervezés – Ifjúsági istentisztelet Nyárádtőn

Január 12-én Nyárádtőn indult a havi Alsó-nyárádmenti ifjúsági istentisztelet sorozat. Több mint 80 fiatal volt jelen Teremiújfaluból, Lukailencfalváról, Nyárádkarácsonfalváról, Somosdról, Káposztásszentmiklósról, Cserefalváról, Fintaházáról, Ákosfalváról, Székelyvajából és természtetesen Nyárádtőről.

Újratervezés - Ifjúsági istentisztelet Nyárádtőn

Székely Ferencz helyi lelkipásztor örömmel köszöntötte az egybegyűlteket. Az év első körzeti ifjúsági istentiszteletén a szászrégeni Sófár együttes vezette a dicsőítést.

Újratervezés - Ifjúsági istentisztelet Nyárádtőn

Az előadást Márton Előd tartotta, az IKE utazó titkára, a téma az újratervezés volt. Az előadó felolvasta alapigeként a Jeremiás könyve 6 részének 16. versét: “Így szól az Úr: Álljatok ki az utakra, és nézzetek szét, kérdezősködjetek az ősi ösvények után, melyik a jó út, és azon járjatok, akkor nyugalmat találtok lelketeknek!” Az előadásból elhangzott, hogy sokan gondolják, hogy minden ösvény a hegytetőre vezet, de mi csak egy utat ismerünk a Mesterünktől. Ő maga mondta: “Én vagyok az út.” Jézust figyelmeztetett minket: “senki sem mehet az Atyához, csakis énáltalam”. Az alkalom jó hangulatban telt, végül szeretetvendégséggel zárult.

Újratervezés - Ifjúsági istentisztelet Nyárádtőn